slider slider
Witamy na stronie
Nowość! Kawa Fragrante

Małopolski Serwis Kawowy

OPIS

Gaggia TS 1 to nie duże w swych rozmiarach ale za to bardzo wydajne urządzenie do wszelkiego rodzaju kawiarni cukierni restauracji. Od innych urządzeń tej klasy niewątpliwie odróżnia ją zbiornik na wodę i manualne sterowanie. Jest jedno z niewielu urządzeń profesjonalnych którego nie podłącza się na stałe do wody.Z racji swych rozmiarów łatwo znaleźć jej miejsce nawet w niewielkich lokalach.Urządzenie to jest dedykowane do wszystkich lokali w których miejsca dla ekspresu jest niewiele a nie chcemy godzić się na ekspres automatyczny. Ekspres Gaggia TS1 to świetne rozwiązanie dla entuzjastów prawdziwego espresso.
Ilość grup zaparzeniowych: 1

Dane techniczne:
– Programowanie ilości kawy: nie
– Aktywna taca do podgrzewania filizanek: nie filiżanki są podgrzewane temperaturą boilera
– Obudowa: stal emaliowana i stal nierdzewna
– Kolor szaro: stalowy
– Moc: 1500 W
– Napięcie znamionowe: 230 V
– Elektroniczny panel sterowania: nie
– Podłączenie do źródła wody: nie
– Wyświetlacz: nie
– Waga: 25 kg.
– Stelaż urządzenia: stal odporna na warunki tropikalne
– Wydajność gorącej wody na godzinę (150ml.): 15
– Ilość filiżanek kaw na godzinę (30ml. – 20,30 sek.): 150
– Pojemność boilera: 2,3 L.
– Materiał z jakiego wykonany jest boiler: miedź
– Wymienniki ciepła w boilerze: jeden integralny
– Automatyczne napełnianie boilera: tak
– Zbiornik wody: tak 2,5 L.
– Wizualna kontrola napełnienia boilera: nie
– Dysze pary wody: jedna pary jedna wody
– Pompa: integralna tłokowa
-Manometr ciśnienia pary: tak
– Manometr ciśnienia pompy: nie

Wymiar:
– Wysokość (mm.): 470
– Szerokość (mm): 310
– Głębokość (mm): 510